Vi bruger Cookies!     

         
 X     
alanyabeach 

No. 3 Strand er een af de mere børnevenlige strande i Alanya. Det er en bred sandstrand hvor børnene kan lege i vandkanten. Der er, som overalt på øst stranden store flade sten, som man ikke skal gå ud på, da de kan være meget glatte. På no. 3 stranden er der tydeligt afmærket hvor man uden risiko kan gå i vandet og hvor der er sandbund blande med småsten.

Børn skal dog som altid, -  være under opsyn af en voksen.

På stranden er der rigeligt med liggestole og parasoller som kan lejes til en meget rimelig pris. Spørg efter rabat og henvis til denne hjemmeside hvis du ønsker at leje for flere dage i træk.

På stranden er et passende antal "beach boys" som sørger for at ingen behøver at mangle noget.  Det er høflige unge mænd som tjener til føden og evt. uddannelse ved at arbejde på stranden i sæsonen. De sørger for at stranden er ren og pæn, sætterstole og parasoller op, tager mod bestillinger på mad og læskedrikke, kan tilkalde massører til strandmassage og meget mere. På nr. 3 stranden gør personalet meget ud af at gæsterne skal føle sig velkommen og vil gøre hvad de kan for at tilfredsstille ethvert behov gæsterne måtte have.

Der er desuden ordnede toiletforhold samt udendørs bruser hvis du vil skylle salt og sand af kroppen.

 

 

 

Opdateret 26/10/2011

Besøg  
017917